ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (8170)

«Άρωμα» καλοκαιριού αποπνέει η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου! Φαίνεται πως οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ευνοούν τις εκδρομικές αποδράσεις προς το νησί οι οποίες δείχνουν να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα εφέτος!

Την Τρίτη 24 Απριλίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός του psts.gr, που προσφέρει ως δώρο το μοναδικό Power Bank «Goobay» ένα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 30-04-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Τι να πρωτοπεί κανείς για το υπέροχο φρούτο της φράουλας! Συνώνυμο του πειρασμού και της πιο γλυκιάς απόλαυσης των αρχών του καλοκαιριού, συνδυάζεται με χίλιους δύο τρόπους αποτελώντας τον πιο αγαπημένο καρπό της ζαχαροπλαστικής δημιουργίας!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 23/04/2018, η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πάρου, με θέμα τη «Συζήτηση – καταγραφή των ζητημάτων που άπτονται της παιδείας στο νησί μας και απόφαση δράσης για την αντιμετώπισή τους».

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται έντονα λόγος για τη θεσμοθέτηση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, καθώς για πολλά χρόνια το εκπαιδευτικό κίνημα θέτει ως αίτημα την εφαρμογή της. Αποτελεί αναγκαιότητα η ένταξη των παιδιών 4 ετών στο δημόσιο νηπιαγωγείο καθώς:

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 27η του μηνός Απριλίου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πανηγυρικά εορτάστηκε με λαμπρές διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις η εορτή του Αγ. Γεωργίου στην Αγκαιριά της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos