ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (8380)

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου στην Αίθουσα του Αγ. Αθανασίου στην Νάουσα.

Με τη δέουσα θρησκευτική λαμπρότητα, πανηγυρίζει στις 23 και 24 Ιουνίου ο Ιερός ενοριακός ναός Τιμίου Προδρόμου στον Πρόδρομο της Πάρου. Το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία.

Διήμερες λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Κώστο στις 24 και 25 Ιουνίου προς τιμήν της μνήμης του Αγ. Αθανασίου του Πάριου.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, εντάσσεται στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης & Κατάρτισης», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από ιδίους πόρους.

Η δημοτική παράταξη, «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Τα βλέμματα τράβηξαν πάνω τους αρκετά πολυτελή γιότ που εμφανίστηκαν στον κόλπο της Νάουσας τις τελευταίες ημέρες.

Μοντέρνο lifestyle και παραδοσιακά στοιχεία, αυθεντική πολυτέλεια και κυκλαδίτικη απλότητα, γραφικοί οικισμοί και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα συνυπάρχουν αρμονικά στην Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos