ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (7893)

Δευτέρα 26/02/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανίδες στις Καμάρες. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και τον Φεβρουάριο συμμετέχοντας στη "Bit 2018" και στην "Panorama World Festival".

Μάχη με το χρόνο μοιάζει να δίνουν τα τεχνικά συνεργεία που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση των εργασιών επισκευής – αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλία της Παροικίας στην περιοχή απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 26-02-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Άυριο, Παρασκεύη 23/02 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου προβάλει την ταινία ''Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ (Django)''

Μέλι ακούω και το μυαλό μου ταξιδεύει κατευθείαν σε ζεστούς λουκουμάδες πλημμυρισμένους με άφθονο μέλι ή ακόμη σε ζεστές φέτες φρέσκου ψωμιού με μέλι που πάντα είχαν την τιμητική τους στο οικογενειακό πρωινό.

Διανύουμε τα τέλη του Φλεβάρη, μια ανάσα πριν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα και το πρώτο ζωντάνεμα των νησιών από τους επισκέπτες της γιορτινής περιόδου που θα φθάσουν με τα πλοία στα λιμάνια της προσδοκίας τους για τις πασχαλινές τους αποδράσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή