ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (10243)

Η δημιουργία του περιβαλλοντικού πάρκου στη χερσόνησο του Αϊ Γιάννη του Δέτη πριν από δέκα χρόνια, ήταν και παραμένει ένα πολύ σημαντικό γεγονός, που άνοιγε την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης στο επίκεντρο του οποίου θα ήταν ο άνθρωπος,

Μια σειρά τεχνικών εργασιών εκτελούμενες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάρου ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμαρών) στις 22 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 με θέμα:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 18-11-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και η Κοινότητα Πάρου σας προσκαλούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Παροικία.

Σε πεδίο έντονων διαφωνιών, αντιπαραθέσεων και λεκτικών διαξιφισμών μεταξύ μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στις οποίες πήρε θέση και ο Δήμαρχος κ. Κωβαίος, «μετατράπηκε» η συζήτηση για το Πάρκο Πάρου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Η σημασία της Αθλητικής Ψυχολογίας για κάθε προπονητή – γυμναστή είναι αδιαμφισβήτητη, τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos