ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (6710)

Στο πλαίσιο της έντονης και συστηματικής προσπάθειας για διεθνή προβολή του νησιού μας Ο Δήμος Αντιπάρου συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Βερολίνο, 8-12/3/2017 και στην Mediterranean Panorama – Στοκχόλμη, 18-19/03/2017.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη μαρίνα της Νάουσας Πάρου, «βούτηξε» στη θάλασσα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου.

Ανησυχία και προβληματισμό προκάλεσε στην Πάρο, η είδηση περί της 9ης κατά σειρά αναβολής της εκδίκασης της προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες Πάρου.

Η ωραία και χρήσιμη ιδέα του συστήματος αναμονής σκύλων (parking), είναι μια συνήθης πρακτική στο εξωτερικό η οποία απαντάται και σε πόλεις της Ελλάδας. Όταν την είδαμε να εφαρμόζεται και στην Πάρο, ομολογουμένως ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα!

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου ευχαριστεί τον Έπαρχο Πάρου – Αντιπάρου κ. Μπιζά Κωνσταντίνο για την καταλυτική συνεισφορά του στην επίλυση του προβλήματος στην επιστροφή των αθλητών – συνοδών και οχημάτων από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί στην Κω στις 24-26/3/2017.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σας καλεί όλους να παρευρεθείτε, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 11:00 στη Πλατεία της «Μαντώς Μαυρογένους», στην Παροικιά.

Σας προσκαλούμε στις 29 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία εν όψει του Πάσχα και της τουριστικής περιόδου».

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή