ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (8917)

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού, ξεκινώντας από τα δυτικά το πρωί της Παρασκευής και με επέκταση προς τα κεντρικά μέχρι το μεσημέρι.

Ο «πυρετός» της Black Friday είναι εδώ!!!

H σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου μετά τις εκλογές στις 9 Οκτωβρίου 2018 έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Παροικίας Πάρου, έχει ως εξής :

Φουρτούνα εννέα σχεδόν μποφόρ, με τον άνεμο να λυσσομανά και τη θάλασσα να αγριεύει τρικυμισμένη, ήταν το σκηνικό του καιρού στις κεντρικές Κυκλάδες το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου.

Η Πάρος τιμά και φέτος την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με την διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «Δρόμοι Ελευθερίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλυκή της Πάρου.

Την 13-11-2018 το απόγευμα στην Αντίπαρο 72χρονος ημεδαπός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εγκλωβισμένος από μηχάνημα έργου μέσα σε αποθήκη κατοικίας του.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας μπροστά στις, μεγάλης σημασίας, εξελίξεις στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με βάση την εκτίμηση ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της ενεργοποίησης των δυνάμεων του κλάδου για την επίτευξη μαζικής συμμετοχής των συναδέλφων στις δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και τη δυναμική συμμετοχή όλων μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 14.11.2018, πραγματοποιεί περιφερειακές συσκέψεις στελεχών, συνεντεύξεις τύπου και επισκέψεις σε σχολικές μονάδες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos