ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (9117)

Αποκαλυπτικές ήταν οι περισσότερες απαντήσεις τις οποίες έδωσαν οι πολίτες της Πάρου σε ηλεκτρονική Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το psts.gr με θέμα τα έργα Υποδομής στο νησί.

Ο «Φοίβος» θα επισκεφτεί και τις Κυκλάδες από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π. ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ», μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του συνταξιούχου εκπ/κού Π. Πατέλη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, συζητήθηκε το θέμα των δασικών χαρτών με αφορμή την επικείμενη κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Πατέλη του σπουδαίου δάσκαλου που υπηρέτησε στη Δημοτική εκπαίδευση για 35 περίπου χρόνια και γαλούχησε από το 1951 γενιές παριανών μαθητών με αγάπη και αφοσίωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ατλαντίς» μας προσκαλεί όλους σε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άσπρο Χωριό στην αίθουσα του Συλλόγου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:30.

Ο Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» μας προσκαλεί όλους σε εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Δεσποτικό – Ταξίδι στο χρόνο». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις των τελευταίων 20 χρόνων στις ανασκαφές στο Ιερό του Απόλλωνα.

Καλείσθε την 25η Ιανουαρίου 2019 ,ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280