ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (10070)

Την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που υπήρχε για κατ’ εξαίρεση εγγραφές μαθητών, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε επιτέλους το αυτονόητο:

Παρ΄όλες τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων ότι έχουν καλυφθεί τα κενά στις σχολικές μονάδες της χώρας, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το πώς αντιλαμβάνεται τα κοινωνικά αγαθά και τη παροχή του αυτονόητου προς τους πολίτες.

Το Δικοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πάρου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γκαρώνη, ενός άξιου μέλους του συλλόγου μας που προσέφερε τα μέγιαστα το διάστημα που δραστηροποιήθηκε με τον αθλητισμό.

Είναι έτοιμη να μεταφέρει τις υπεροχές μαγειρικές της γεύσεις στους τηλεθεατές…

Καλείσθε την 24η Σεπτεμβρίου 2019 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Το πιο ξέφρενο, πρωτότυπο πάρτι αναβίωσης των αναμνήσεων των χρόνων της νοσταλγίας μας, αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos