ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (7488)

Ξεκινούν τα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου

Ένα ακόμα διήμερο της Βασικής εκπαίδευσης της ΕΟΔ Κυκλάδων, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 14 & 15-10-2017.

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική από πλευράς νοήματος τελετή, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου η αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξήχθη στην Πάρο.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου έχουν την τομή να σας προσκαλέσουν στη τελετή ανακήρυξης του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Επίτιμου Έφορου Αρχαιοτήτων κυρίου Διαμαντή Τριαντάφυλλου σε Επίτιμο Δημότη Πάρου την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ στο Δημαρχείο Πάρου στην Παροικία Πάρου

Μετά από αιτήματα πολλών φίλων της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το έργο της κατά τη διάρκεια της 29ης Συνάντησης, προγραμματίστηκε μια ακόμα παράσταση του έργου

Ο Δήμος Πάρου μετά την 285/8-9-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα προβεί στη διάθεση δωρεάν ξυλείας κατά προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας:

Παρακαλούμε την Παρασκευή 20-10-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ και τα ΜΕΛΗ της ΔΗΜ.Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην εκδήλωση-ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην Αίθουσα Π.Σ. «Αρχίλοχος» στην Παροικία της Πάρου, με θέμα: τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικός προσκεκλημένος και ομιλητής, θα είναι ο Γεν. Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή