Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 - Psts.gr

Ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:30

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 02:19

Αντίπαρος: Ενωτική Κίνηση Προόδου

Λυπούμαστε διότι τελικά η παράταξη Λεβεντάκη, με την παρουσία της στο νησί μας, φέρνει ξένα σε εμάς ήθη και μεθόδους, όπως η συστηματική προπαγάνδα, με τερατώδη ψέματα και απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρόντος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Τήνο συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου του Νότιου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έγινε στην Τήνο στις 9/7/2012, οι εκπρόσωποι μας Νίκος Συρμαλένιος και Παύλος Χρυσαφίδης, αφού ευχαρίστησαν καταρχήν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 01:57

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2012

Επ' ευκαιρία της έναρξης διενέργειας των θερινών εκπτώσεων τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, που θα λήξουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, σας επισυνάπτουμε τις παρακάτω οδηγίες που πρέπει να επιδείξετε με ιδιαίτερη επιμέλεια :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου το έργο Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών στο Λιμάνι Λιβαδίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη χώρα μας σημειώνονται αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Είναι απαραίτητη η προστασία από την υπερβολική έκθεση στη ζέστη προκειμένου να αποφευχθεί:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 22:12

Έκθεση ζωγραφικής Απ. Γιαγιάνου

Δημοτικός χώρος τεχνών παλαιά αγοαρά Παροικίας. Εγκαίνια Σάββατο 17-07-12

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos