Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η εξαφάνιση 61χρονης τουρίστριας προερχόμενης από την Τσεχία η οποία έφθασε αεροπορικώς στην Πάρο το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 39χρονος αλλοδαπός γιατί ασκούσε παράνομα υπαίθριο-πλανόδιο εμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία συναυλία για καλό σκοπό πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Πρέσβης της Γαστρονομικής Περιφέρειας, σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο εκπρόσωπος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, σεφ Στέλιος Κορρές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνή φιλικά και αγώνες στη Βόρεια Ευρώπη και τη Νότια Αμερική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ένα λαμπερό καλοκαιρινό πάρτυ στη Νάουσα της Πάρου το κατάστημα Miele Boutique άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 31 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αυτόνομη, ασφαλή και αξιοπρεπή πρόσβαση σε παραλίες σε ΑμεΑ αλλά και γενικά σε όλα τα εμποδιζόμενα άτομα (υπερήλικες, έγκυοι, ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοπαθείς τραυματίες κλπ) εξασφαλίζει ο Δήμος Μυκόνου μέσα στο Καλοκαίρι του 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Όλοι όσοι σχετίζονται με αυτή την αγχώδη και στρεσογόνα διαδικασία ψάχνουν για τροφές - ελιξίρια και διατροφικά «ματζούνια» που να βελτιώνουν την μνήμη, να παρατείνουν τις ώρες διαβάσματος και να αυξάνουν τα επίπεδα συγκέντρωσης, αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή απόδοση στις εξετάσεις και εισαγωγή σε μια τριτοβάθμια σχολή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είστε άνω των 60 χρόνων και εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα στην ανάγνωση και την παρακολούθηση τηλεόρασης;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos