Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Δικλείδες ασφαλείας, με σειρά μέτρων που κλείνουν οριστικά τα διαχειρισ-τικά και λειτουργικά κενά, που επέτρεπαν τη σταδιακή μεγέθυνση των φαι¬νομένων εισφοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής, ανακοίνωσε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αρχαιολογικές ανασκαφές στο νησάκι Δεσποτικό, απέναντι από το μεγαλύτερο νησί της Πάρου, και Αντιπαρου στις Κυκλάδες, παρουσιάστηκαν από τον αρχαιολόγο Γιάννο Κουράγιο σε διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Μπάρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην νησίδα Δεσποτικό που ανήκει στις Κυκλάδες εκαναν την πρακτική τους άσκηση, φοιτητές απο το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών του πανεπιστημίου της Κατάνιας στην Σικελία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 18:15

Η Πάρος στο Λονδίνο - Έκθεση World Travel Market

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε σήμερα η διεθνής έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο, όπου η Πάρος συμμετέχει και προσβλέπει σε μια καλύτερη τουριστική σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίτημα επαναφοράς του ενδοκυκλαδικού πρωινού δρομολογίου της Πέμπτης από Τήνο προς Σύρο έστειλε ο Δήμαρχος Τήνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δέκα ομάδες από όλη σχεδόν την Πάρο οι άνθρωποι του συλλόγου ελπίζουν να δημιουργήσουν όμορφες ποδοσφαιρικές και αθλητικές βραδιές .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 17:52

Προστασία του υγρότοπου στην Αλυκή

Φωτογραφίες από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθές Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινούν οι φετινές δράσεις του Κέντρου Πρόληψης για εφήβους. Πρόκειται για δύο διαφορετικές μηνιαίες δράσεις, η μια από τις οποίες (ΠροσανατολίΖΩμαι) εστιάζει σε ζητήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους δικαιούχους και τις οικογένειές τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει την 5η Νοεμβρίου 2013 ημέρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos