Νέα συνεδρίαση του Συντονιστικού Παρασκευή 20 Μαρτίου

18 Μαρτίου 2015 16:49

Το "Συντονιστικό για την Υγεία" στη συνεδρίαση της Δευτέρας, 16 Μαρτίου 2015, αφού ενημερώθηκε για όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση της Επιτροπής του 'Συντονιστικού" με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου και με διευρυμένη σύνθεση την Παρασκευή, 20 Μαρτίου στις 20:00, στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου.


Η εκ νέου συνεδρίαση κρίθηκε αναγκαία για να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις, αφού τα πράγματα χειροτερεύουν και το Κέντρο Υγείας κινδυνεύει να "κατεβάσει" ρολά.
Στη συνεδρίαση ακούστηκαν διάφορες προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης που συνεχώς επιδεινώνεται, οι οποίες όμως θα συζητηθούν διεξοδικά την Παρασκευή, στη βάση πρότασης που θα προσκομίσει η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας και θα αφορά στο ελάχιστο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό το οποίο απαιτείται, προκειμένου το Κέντρο Υγείας να μείνει "όρθιο".
Προσκαλούνται όλοι οι συλλογικοί φορείς, οι συλλογικότητες και οι πολίτες να προσέλθουν στη συνεδρίαση για να αποφασίσουν πως οι κοινωνίες Πάρου και Αντιπάρου θα αντιδράσουν
στην επικείμενη διάλυση του Κέντρου Υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos