Το καλοκαιρινό ΗΙΤ που σαρώνει έχει τίτλο «Φύγαμε για Πάρο»! «Ξεχειλίζει» από εικόνες Πάρου το video clip του τραγουδιού! (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2017 19:35

Έχουν γραφτεί κι άλλα τραγούδια για την Πάρο όμως το νέο, άκρως καλοκαιρινό hit «Φύγαμε για Πάρο» είναι η απόλυτη επιτυχία που «ξεχειλίζει» κυριολεκτικά από Πάρο! Φρέσκος ήχος, μοντέρνος, νεανικός, ρυθμικός και με λόγια «γεμάτα Πάρο», το τραγούδι μας πάει κατευθείαν βόλτα στο νησί όπως δηλώνει και ο τίτλος του!

Κομμάτι κεφάτο και απόλυτα ξεσηκωτικό, καταγράφει ήδη χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο έχοντας μέσα σε λίγες μέρες κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου! To video clip, ένα απερίγραπτα όμορφο μωσαϊκό από εικόνες της Πάρου από το λιμάνι, τις ξανθές παραλίες και τις βουτιές σε καταγάλανα νερά, μέχρι βόλτες στα γραφικά σοκάκια και σε τοποθεσίες μαγευτικές, μας ταξιδεύει μοναδικά στην καλοκαιρινή Πάρο και σε όνειρα διακοπών και διασκέδασης στο νησί.

Ένας μικρός παράδεισος μοιάζει η Πάρος μέσα από στίχους, μουσική και εικόνες που έχουν την υπογραφή του Χρήστου Παυλάκη και του Why Me. Ταξιδέψτε λοιπόν στην Πάρο μέσα από το «Φύγαμε για Πάρο» και αφεθείτε στο όνειρο...



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos