Το «Ελληνικό Πρωινό της Πάρου» παρουσιάστηκε με επιτυχία στη Νάουσα. Τι είπαν στην κάμερα οι πρωτεργάτες του Προγράμματος…(Βίντεο)

26 Ιουνίου 2017 18:06

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου, παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο SWISS HOME στη Νάουσα Πάρου το «Ελληνικό Πρωινό της Πάρου» με τη συμμετοχή εκπροσώπων ενδιαφερόμενων φορέων του νησιού αλλά και απλού κόσμου.

Το «Ελληνικό Πρωινό της Πάρου» εντασσόμενο στο Πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος το οποίο έχει αγκαλιαστεί από τα ανά την Ελλάδα ξενοδοχεία, στοχεύει στη σύνδεση της ξενοδοχίας με το γαστρονομικό πλούτο κάθε περιοχής, στην ανάδειξη και προώθηση των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, στην γνωριμία των τουριστών με τη γαστρονομική ταυτότητα κάθε περιοχής και τέλος στην καθιέρωση ελληνικών περιοχών ως τουριστικών γαστρονομικών προορισμών.

Η εξαιρετική ιδέα της συνάρτησης μέσω του Προγράμματος της ποιότητας και εντοπιότητας των προσφερόμενων εδεσμάτων με τον τουρισμό, βρήκε μεγάλη απήχηση από τους ενδιαφερόμενους τοπικούς φορείς της Πάρου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων παριανών προϊόντων αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων της Πάρου, εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την υιοθέτηση του «Ελληνικού Πρωινού της Πάρου» το οποίο αναμφίβολα ωφελεί την τοπική αγροτική οικονομία, αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού και προβάλλει την παριανή κουζίνα στους καλύτερους πρεσβευτές της ανάδειξής της, δηλαδή στους ίδιους τους τουρίστες των ξενοδοχείων.

Για το Πρόγραμμα μίλησαν στην κάμερα του psts.gr, το μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επικεφαλής του Προγράμματος κ. Γ. Πίττας καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου κ. Γ. Μπαφίτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos