Πρωτοφανής κοσμοπλημμύρα στη Νάουσα Πάρου ! Μεγάλο κύμα επισκεπτών δημιουργεί το αδιαχώρητο σε λιμανάκι και οικισμό!

13 Ιουλίου 2017 11:17

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα  Ιουλίου, σε μια εποχή δηλαδή που παραδοσιακά δεν έχει φτάσει στο peak της τουριστικής κίνησης, αλλά αυτές τις ημέρες η Νάουσα της Πάρου ζει στιγμές τουριστικής πληρότητας!

Ο κόσμος που πλημμυρίζει κάθε βράδυ τον οικισμό είναι πρωτοφανούς μεγέθους, τα κύματα επισκεπτών μαζικότατα και αναρωτιέται κανείς τι θα συμβεί τον Αύγουστο όπου παραδοσιακά η κίνηση του καλοκαιριού κορυφώνεται κάθε χρόνο!
Ο περίπατος στα γραφικά σοκάκια του οικισμού όπου δημιουργείται το αδιαχώρητο αποτελεί άσκηση.... υπομονής!

Όμορφης υπομονής όμως, καθώς το μοναδικό κυκλαδίτικο τοπίο αποζημιώνει πλουσιοπάροχα και μαγεύει το βλέμμα των επισκεπτών οι οποίοι δεν σταματούν να το θαυμάζουν! Δεν είναι όμως μόνο τα σοκάκια αυτά στα οποία συρρέει ο κόσμος για να απολαύσει τις βόλτες του στα ανοιχτά μαγαζιά που τη νύχτα φωτισμένα μέσα στα κατάλευκα σοκάκια συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό!

Το πανέμορφο επίσης λιμανάκι κάθε βράδυ σφύζει από ζωή και κίνηση! Οι ρομαντικοί κάνουν τη βόλτα τους δίπλα στα βαρκάκια και όσοι επιθυμούν να δειπνήσουν επιλέγουν κάποιες από τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες και εστιατόρια για να γευτούν πλάι στο κύμα θαλασσινές κυρίως γαστρονομικές προτάσεις που μυρίζουν Πάρο και θάλασσα!

Το λιμανάκι σαν φυσικό σκηνικό μαγείας, αγκαλιάζει τα φημισμένα εστιατόρια «Μάριος», «Τσαχπίνης» και «Σιγή Ιχθύος» τα οποία αποτελούν top γαστρονομικούς προορισμούς της περιοχής με τα εξαίσια πιάτα που προσφέρουν πάντα φιλόξενα και εξυπηρετικά! Πάρτε μια καλή γεύση από ολόφρεσκες ψαροκαταστάσεις και όχι μόνο στα παραπάνω εστιατόρια και αφεθείτε στη χαλαρωτική μαγεία του λιμανιού συνοδεύοντας το δείπνο σας με κρασάκι, ούζο ή μπύρα που θα «απογειώσει» τις γευστικές σας απολαύσεις στον «Μάριο» στον «Τσαχπίνη» ή στο «Σιγή Ιχθύος»!

Γιατί τα θέλγητρα της πλανεύτρας νυχτερινής Νάουσας είναι πολλά και είναι έτοιμα να σας αποπλανήσουν σε ένα ταξίδι μοναδικής, μαγευτικής θέας και γαστρονομικής απόλαυσης στο ιδανικότερο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς!

Κάθε βράδυ, το λιμανάκι ζωντανεύει! Στα καταστήματα εστίασης που το αγκαλιάζουν δεν «πέφτει καρφίτσα»! Γιατί υπάρχουν εκείνοι που έχουν γνωρίσει και έχουν λατρέψει τη Νάουσα για τα πάμπολλα θέλγητρά της και εκείνοι που δεν την έχουν επισκεφθεί ακόμα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos