Νάουσα Πάρου: Το τερμάτισε! Τρελό παρκάρισμα λόγω… κοσμοπλημμύρας που στο τέλος τον άφησε… «εκτεθειμένο» κι έρημο!

12 Ιουλίου 2017 13:09

Η κοσμοσυρροή και η αδυναμία εξεύρεσης θέσης parking στον ποταμό στη Νάουσα προκαλεί κάποιες φορές και ευτράπελα απίθανων συμπεριφορών...

Ο βιαστικός οδηγός του οχήματος της φωτογραφίας ελάχιστα βράδια πριν, φαίνεται ότι δε βρήκε να παρκάρει καθώς εκατοντάδες αυτοκίνητα είχαν πιάσει τις θέσεις και ως εκ τούτου, δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί για το που θα αφήσει το όχημά του... Το πάρκαρε λοιπόν στη μέση του δρόμου!

Όπου τον διευκόλυνε δηλαδή για να προλάβει να κάνει τη βόλτα του και ίσως να βρει θέση για να δειπνήσει στη Νάουσα! Το απίθανο, τρελό παρκάρισμα όμως καταμεσής του δρόμου τον «εξέθεσε» κατά τις πρώτες πρωινές ώρες!

Όταν όλα τα αυτοκίνητα αργά τη νύχτα είχαν αποχωρήσει, το όχημα του... βιαστικού, συνέχισε να παραμένει .... έρημο και μόνο καταμεσής του δρόμου «βγάζοντας μάτι» με την ανορθόδοξη κίνηση του οδηγού του να το αφήσει όπου τον βόλευε!

Τι άλλο άραγε θα δει κανείς να συμβαίνει όσο το καλοκαίρι κορυφώνεται και η κοσμοπλημμύρα, ειδικά στη Νάουσα, φτάνει στα όριά τους, τους οδηγούς που αγωνιούν να βρουν μια θέση στάθμευσης για να επισκεφθούν τον γραφικό οικισμό;

Ίδωμεν... Και ο Αύγουστος ακόμη δεν έχει μπει...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos