Ποσοστό που «ζαλίζει»! Τη μεγαλύτερη πανελλαδικά επιβατική αύξηση 275%, κατέγραψε το νέο αεροδρόμιο Πάρου!

14 Ιουλίου 2017 19:15

Με θετικό πρόσημο αύξησης της συνολικής κίνησης επιβατών και των πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2017 σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκρινόμενο με το πρώτο εξάμηνο του 2016, το αντίστοιχο εξάμηνο του 2017, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 10,3% στους διακινηθέντες επιβάτες και 0,6% στις πτήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια. Αν συγκρίνουμε τώρα τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού του 2017 με το αντίστοιχο του 2016, τα στοιχεία δείχνουν ότι κατά τον φετινό Ιούνιο 14,1% περισσότεροι επιβάτες διακινήθηκαν συνολικά σε σχέση με τον Ιούνιο του 2016, ενώ είχαμε αύξηση των πτήσεων σε ποσοστό 4,2%.

Εστιαζόμενοι τώρα στο αεροδρόμιο Πάρου, παρατηρούμε ότι σύμφωνα με τα αριθμητικά στοιχεία, το αεροδρόμιο του νησιού παρουσίασε κατά το φετινό Ιούνιο τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση κίνησης σε πανελλαδικό επίπεδο!

Κατά 275% αυξήθηκε λοιπόν η επιβατική κίνηση τον Ιούνιο του 2017 σε σύγκριση με την κίνηση του Ιουνίου 2016, ποσοστό που «ζαλίζει» και καταδεικνύει την προτίμηση των επισκεπτών του νησιού στην αεροπορική μετακίνηση.

Το νέο, σύγχρονο αεροδρόμιο Πάρου που σε λίγες μέρες συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας, αποδεικνύεται ότι είναι τελικά έργο πνοής για το νησί καθώς δέχεται ένα μεγάλο όγκο τουριστών που προτιμούν την άνετη και γρήγορη μετακίνηση της αεροπορικής συγκοινωνίας.

Τα αεροδρόμια που παρουσίασαν τον Ιούνιο του 2017 την μεγαλύτερη αύξηση της επιβατικής κίνησης σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2016 είναι τα εξής.

-Αεροδρόμιο Πάρου αύξηση 275%
-Αεροδρόμιο Σητείας αύξηση 121,4%
-Αεροδρόμιο Νάξου αύξηση 45,7%

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια) στην Πάρο!

Διαγωνισμός με δώρο 10 εισιτήρια για την θεατρική παράσταση "Πέτρες στις τσέπες του" - Θέατρο Λευκών Πάρου

Διαγωνισμός με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Γεώργιος Νέγρος, ο Τίγρης του Αιγαίου" - Θέατρο Λευκών Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos