Επιτέλους το όνειρο της Πάρου έγινε πραγματικότητα! Εγκαινιάστηκε στη Μάρπησσα η πρώτη κλειστή Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο νησί…(Βίντεο + Φωτό)

28 Σεπτεμβρίου 2017 03:37

Η Πάρος είχε κάθε λόγο να γιορτάσει σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, την υλοποίηση ενός οράματος που ξεκίνησε σχεδόν πριν από μια εικοσιπενταετία και που σήμερα ευοδώθηκε με μια λαμπρή τελετή εγκαινίων!

Εγκαινιάστηκε επιτέλους, η περίφημη και πολυ – αναμενόμενη κλειστή Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων η οποία κατασκευάστηκε στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας στη Μάρπησσα της Πάρου και αποτέλεσε για πολλά χρόνια φιλόδοξο όνειρο και καρπό επίπονης και πολυπρόσωπης συλλογικής προσπάθειας.

Η Αίθουσα – κόσμημα η οποία εφεξής θα δώσει νέα ώθηση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Πάρου, ως έργο πνοής κυρίως για τις δραστηριότητες της νεολαίας του νησιού, έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις υψηλές σύγχρονες προδιαγραφές που προβλέπονται για τη λειτουργία και τη χρήση της. Και ήταν φυσικά κατάμεστη από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου κατά την επίσημη τέλεση των εγκαινίων της!


Το κλίμα ήταν πανηγυρικό, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και συγκινητική ταυτόχρονα την ώρα της επίσημης πλέον παράδοσής της στο λαό της Πάρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος ο οποίες μετέβη για λίγες ώρες στην Πάρο ειδικά γι΄ αυτό το μεγάλο γεγονός του νησιού, τέλεσε τον Αγιασμό και τίμησε με την παρουσία του την τελετή. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανιός, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βρούτσης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Παρών και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μαλινδρέτος ο οποίος ως Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Εντεταλμένος Υγείας και Παιδείας θα έχει τη διαχειριστική ευθύνη της Αίθουσας.

Μετά το πέρας των εγκαινίων και των ομιλιών, η ολοκαίνουργια Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων, εγκαινιάστηκε και επί του πρακτέου...

Φιλικός αγώνας βόλεϊ διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Φοίνικας Σύρου και Βοϊβοντίνας Σερβίας και οι παριστάμενοι στην ασφυκτικά γεμάτη Αίθουσα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα με πρωταγωνίστριες δύο σπουδαίες αθλητικές ομάδες.

Διαγωνισμός με δώρο 4πύρηνο tablet πολλαπλής αφής

To...ποδαρικό έγινε με νίκη της Σερβικής ομάδας! Με σετ που διαμορφώθηκαν ως εξής: 19 – 25, 27 – 29, 25 – 21 και 23 – 25, η Σερβική ομάδα επικράτησε με τελικό σκορ 3 – 1. Ως φιλόξενοι οικοδεσπότες, οι θεατές καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των δύο ομάδων και πανηγύρισαν αρκούντως τον όμορφο, φιλικό αγώνα!

Καλορίζικο λοιπόν το νέο «στολίδι» της Πάρου και ας γίνει αφετηρία για νέα έργα – οράματα προς όφελος του παριανού λαού και της νεολαίας του νησιού!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos