Επιδέξιες μανούβρες στο λιμάνι της Πάρου! Πλοία έρχονται και φεύγουν ταυτόχρονα μέσα στον κλειστό κόλπο της Παροικίας…(Βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

Ο κόλπος της Παροικίας είναι σχετικά κλειστός, απάνεμος και μοιάζει με φυσική αγκαλιά για τα πλοία που δένουν στο λιμάνι της Πάρου.

Αρκετά συχνά, πλοία κάθε είδους, φθάνουν ή αναχωρούν σχεδόν μαζί δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα κίνησης από όποια οπτική γωνία κι αν τη δεις κανείς!
Οι πλωτές «κούκλες» του Αιγαίου, πλοία της γραμμής ή πλοιάρια και βάρκες κάθε τύπου, «γεμίζουν» συνήθως τον κόλπο της Παροικίας και είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών να τα βλέπει κανείς να αφικνούνται ή να αναχωρούν για άλλους προορισμούς.


Τώρα ειδικά το Σεπτέμβρη που η επιβατική κίνηση είναι μειωμένη, οι πλωτές «πολιτείες» αναδεικνύουν την επιβλητική ομορφιά τους καθώς πλέουν αργόσυρτα προς το λιμάνι ή «σβήνουν» απαλά ενόσω απομακρύνονται έξω από τον κόλπο της Παροικίας.


Τα ταξιδιάρικα «πουλιά» του Αιγαίου, σκορπούν ένα εντυπωσιακό θέαμα στο λιμάνι της Πάρου, το οποίο χάρη στη φυσική θέση του και στο τοπίο που το περιβάλλει, κάνει μοναδική την εικόνα τους και αναγκαία την επιδεξιότητα των καπετάνιων σε κάθε ταξίδι από και προς το νησί της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos