Λαμπερό χριστουγεννιάτικο «στολίδι» η Παροικία Πάρου!

13 Δεκεμβρίου 2017 22:37

Η Παροικία Πάρου παρουσιάζει μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη εικόνα!

Τα τρία πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας της Πάρου έχουν στολιστεί και φωταγωγηθεί αποπνέοντας μια ονειρική ατμόσφαιρα που θέλγει και ομορφαίνει τα πιο «ζωντανά» από κόσμο μέρη της. Ομόρφυνε πολύ η Παροικία τούτες τις γιορτές! Αποτελώντας τον μεγαλύτερο παραδοσιακό οικισμό των Κυκλάδων, ήταν κάτι που της άξιζε!


Ο φωταγωγημένος ανεμόμυλος στο λιμάνι «υποδέχεται» τους επισκέπτες, το πανύψηλο δέντρο και η φάτνη στην πλατεία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής έχουν ήδη «ανάψει» κοσμώντας τον πεζόδρομο μπροστά από την εντυπωσιακή εκκλησία και το φωταγωγημένο παραδοσιακό σκαρί στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους ολοκληρώνει ευχάριστα την γιορτινή εικόνα που αναδίδει η είσοδος του παραδοσιακού οικισμού.

Σαν ένα λαμπερό «στολίδι» η Παροικία, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος αναδεικνύοντας τρία από τα πιο χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα σημεία του οικισμού της με σεβασμό στις παραδοσιακές μνήμες της.
Απίστευτα γραφική γίνεται το βράδυ, όταν η νύχτα πέσει και παίρνει ζωή η «φωτεινή» εικόνα της που μαγεύει μικρούς και μεγάλους ταξιδεύοντάς τους στο γιορτινό όνειρο της ελπίδας...


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos