Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας Πάρου

13 Δεκεμβρίου 2017 13:39

ην τελευταία του πεζοπορία για το 2017 θα πραγματοποιήσει το τμήμα πεζοπορίας του ΧΟΝ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Η πεζοπορία θα γίνει στη διαδρομή Αρχαία Λατομεία – Μαράθι – Άγιος Μηνάς (βαθμός δυσκολίας: μέτρια, διάρκεια: δυόμιση ώρες), θα είναι κυκλική και αρχηγός θα είναι η κ. Μαρία Περαντινού.

Στα Αρχαία Λατομεία θα οδηγήσει την ομάδα και θα ξεναγήσει στα σπήλαια όσους επιθυμούν ο κ. Γιώργος Ανουσάκης. Στη συνέχεια θα υπάρξει επίσκεψη στους χώρους του μοναστηριού του Αγίου Μηνά.

Η συνάντηση θα γίνει στις 11:15, στο χώρο στάθμευσης πριν τα λατομεία. Η αναχώρηση θα γίνει στις 11:30.

*Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα , μακρύ παντελόνι ή φόρμα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Όσοι επιθυμούν να κατεβούν στα σπήλαια θα πρέπει να έχουν μαζί τους και φακό. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos