Ταξιδιάρικες εικόνες πλοίων το Φλεβάρη…(Βίντεο)

21 Φεβρουαρίου 2018 19:04

Διανύουμε τα τέλη του Φλεβάρη, μια ανάσα πριν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα και το πρώτο ζωντάνεμα των νησιών από τους επισκέπτες της γιορτινής περιόδου που θα φθάσουν με τα πλοία στα λιμάνια της προσδοκίας τους για τις πασχαλινές τους αποδράσεις.

Διανύουμε μια περίοδο ήρεμη, με περιορισμένη συνήθως κίνηση που μας κάνει να παρατηρούμε καλύτερα τις όμορφες θαλασσινές εικόνες με πρωταγωνίστριες τις «κούκλες» του Αιγαίου, τα επιβλητικά πλοία που φωτισμένα τη νύχτα, αμέριμνα την ημέρα, φθάνουν στα λιμάνια των νησιών ή αναχωρούν ταξιδεύοντας τη φαντασία μας ευχάριστα με τις φευγαλέες εικόνες τους!

Εικόνες που σβήνουν αργά στον φλεβαριάτικο ορίζοντα, εικόνες που θα αλλοιωθούν όταν τα κύματα της κίνησης και της πολυκοσμίας κατακλύσουν τα πλωτά «στολίδια» της θάλασσας του Αιγαίου, εικόνες που τώρα, αυτή την ήρεμη εποχή, χαράσσονται στη μνήμη και τροφοδοτούν τα ταξιδιάρικα όνειρά μας!

Μέρα και νύχτα, με νηνεμία ή με «καιρό» τα πλοία οργώνουν τη θάλασσα του Αιγαίου κομίζοντας σημάδια ζωής από μακρινά ή κοντινά λιμάνια, φέρνοντας τα νησιά μας πιο κοντά με την πόλη ή τα γύρω νησιά.

Απολαύστε τις μοναδικές εικόνες τους, δείτε την μαγευτική αναχώρηση του Blue Star Paros από τον Πειραιά ή τον βραδινό «φωταγωγημένο» απόπλου του Blue Star 2 από την Πάρο και νιώστε τη μαγεία των ταξιδιάρικων εικόνων του Φλεβάρη στην εκπνοή του χειμώνα...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos