«Στοίχημα» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα η πλακόστρωση της παραλίας στην Παροικία Πάρου…

22 Φεβρουαρίου 2018 13:50

Μάχη με το χρόνο μοιάζει να δίνουν τα τεχνικά συνεργεία που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση των εργασιών επισκευής – αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλία της Παροικίας στην περιοχή απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και το στοίχημα είναι να έχουν ολοκληρωθεί για το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι το Πάσχα και την έλευση του πρώτου κύματος επισκεπτών της νέας τουριστικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου και τους αμέσως προσεχείς μήνες πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω κατά μήκος της παραλιακής οδού στο πεζοδρόμιο του Αγίου Νικολάου.

Στο νέο, ανακατασκευασμένο πλακόστρωτο προβλέπεται η κατασκευή ειδικής λωρίδας για τη διευκόλυνση της κίνησης των ΑΜΕΑ και των τυφλών καθώς και η ύπαρξη ειδικής λωρίδας για την ευκολότερη και λιγότερο θορυβώδη έλξη αποσκευών σε μια περιοχή υψηλής τουριστικής κίνησης που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos