Συγκίνηση! Η στιγμή που ο Μητροπολίτης Παροναξίας ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Πάρο! (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2018 21:30

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος λάμπρυνε με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης της 28ης Οκτωβρίου στην Πάρο. Μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην οποία χοροστάτησε το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.


Κατά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Ιεράρχης επιφύλαξε μια συγκινητική έκπληξη στο πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Με σταθερή φωνή που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και πατριωτικής ανάτασης, άρχισε να ψάλλει τον εθνικό μας ύμνο δονώντας την ατμόσφαιρα με συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας.

Το πλήθος του κόσμου τον ακολούθησε. Ποιμενάρχης και λαός, έψαλλαν μαζί τον εθνικό μας ύμνο σε μια στιγμή σπάνιας κορύφωσης των πιο συγκινητικών πατριωτικών αισθημάτων η οποία συμβόλιζε την εθνική ομοψυχία και ενότητα του λαού μας σε δύσκολες στιγμές.
Ήταν μια εξόχως πολύτιμη στιγμή που έμεινε χαραγμένη στο νου και την ψυχή όλων όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos