Περήφανη γιγάντια Ελληνική σημαία κυμάτισε στον ουρανό της Αλυκής της Πάρου! (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2018 18:13

Μια περήφανη γαλανόλευκη γιγαντιαίων διαστάσεων, κυμάτισε καμαρωτά από ψηλά σκίζοντας τον ουρανό της Αλυκής, προκαλώντας έτσι ρίγη εθνικής ανάτασης ανήμερα της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ»!

Η τεράστια ελληνική σημαία, μήκους περίπου 6 μέτρων, πλάτους 4 μέτρων και συνολικής επιφάνειας 24 περίπου τετραγωνικών μέτρων (προσφορά της κας. Κατερίνας Σκιαδά) αναρτήθηκε σε μεγάλο ύψος στην παραλία της Αλυκής πάνω σε γερανοφόρο όχημα!
Το καθηλωτικό θέαμα που δεν περνούσε απαρατήρητο σε όσους βρέθηκαν στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αλυκή, προκάλεσε συγκίνηση και θαυμασμό!



Η υψωμένη υπερμεγέθης γαλανόλευκη, ορατή από μακριά, σε μια ημέρα εθνικής ιστορικής μνήμης και τιμής προς τους ήρωες του έπους του ΄40, έγινε κατά κάποιον τρόπο σύμβολο του υψηλού φρονήματος των Ελλήνων του σήμερα και σκόρπισε δέος γεννώντας πατριωτικά συναισθήματα με την υπέροχη εικόνα της!
Ο συμβολισμός ισχυρός και το αγαθό της ελευθερίας που ενσάρκωνε από δυσθεώρητο ύψος, γινόταν νοερά, το υψηλότερο ιδανικό που μας ενώνει όλους!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του «ΟΧΙ» στην Αλυκή ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες, οι οποίοι παρέλασαν καμαρωτά για πρώτη φορά στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, γέμισαν υπερηφάνεια γονείς, εκπαιδευτικούς και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους καταχειροκροτήσει!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos