Βόμβα! Μαζί με τις Εκλογές «έρχονται» και οι Ανεμογεννήτριες στην Πάρο…

04 Μαρτίου 2019 18:36

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε δύο περίπου μήνες από σήμερα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Όπως το psts.gr είχε επισημάνει σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε την 30η Ιανουαρίου 2019, η Πάρος μετά την Τήνο παίρνει… σειρά για να εγκατασταθούν στο έδαφός της ανεμογεννήτριες εκτεταμένης χωροθέτησης και μεγάλης ισχύος οι οποίες θα μετατρέψουν την ενδοχώρα του νησιού σε ένα μεγάλο βιομηχανικό Αιολικό Πάρκο.

Σύμφωνα και πάντα κατά πληροφορίες μας, μέσα στον Μάιο μήνα η προγραμματισμένη διαδικασία που απαιτείται για την ανέγερση ανεμογεννητριών πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά και αυτό που απομένει ίσως στο άμεσο μέλλον να δούμε, είναι σιδερένια «θηρία» να περιζώνουν χωριά και οικισμούς της Πάρου.
Με τους κατοίκους τους φυσικά να βιώνουν τις σοβαρές επιπτώσεις της εκεί εγκατάστασης.

Επιπτώσεις πολύπλευρες οι οποίες θα υποβαθμίσουν δραματικά την ποιότητα της ζωής τους και θα υποθηκεύσουν το μέλλον του τόπου τους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos