Οι Αυστριακοί τουρίστες «ψηφίζουν» Πάρο για το καλοκαίρι του 2020!

06 Νοεμβρίου 2019 20:00

Τα νέα από την τουριστική αγορά της Αυστρίας είναι κάτι παραπάνω από καλά! Η Ελλάδα, δημοφιλής προορισμός ανάμεσα στους Αυστριακούς τουρίστες τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να διατηρεί και να επαυξάνει την κορυφαία θέση της και το 2020, καθώς είναι η πρώτη χώρα στις προτιμήσεις τους για το προσεχές καλοκαίρι!


Σύμφωνα με την παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος του Tour Operator Alltours που έλαβε χώρα στη Βιέννη και στις αυστριακές πόλεις Graz, Velden και Linz από τις 25 έως τις 30 Οκτωβρίου στο πλαίσιο Roadshow που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Αυστρίας, η μερίδα του λέοντος στην παρουσίαση και τουριστική προβολή ανήκε στην Ελλάδα!

Με εκτενές πληροφοριακό υλικό και διθυραμβικά σχόλια, πρώτοι σε Αυστριακές προτιμήσεις Ελληνικοί προορισμοί ήταν η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Χαλκιδική, η Κέρκυρα, η Σάμος, η Θάσος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος και η Πάρος!

Ενδεικτικό του μεγάλου ρεύματος Αυστριακών τουριστών που αναμένεται στην Ελλάδα το 2020, είναι το γεγονός ότι ο Αlltours διευρύνει το πρόγραμμά του σε αριθμό προκρατήσεων, αεροπορικών θέσεων και ξενοδοχείων, ώστε να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση.

«Άρωμα» Ελλάδας λοιπόν είχε το Αυστριακό Roadshow στις εκδηλώσεις του οποίου περιλαμβάνονταν και στιγμές χαλάρωσης με Κουίζ ερωτήσεων προς τους πράκτορες και τα στελέχη της τουριστικής αγοράς. Χαρακτηριστικό της Αυστριακής «ψήφου» προς την Ελλάδα ήταν ότι οι 4 στις 5 ερωτήσεις του Κουίζ είχαν ως θέμα, τι άλλο, μα την Ελλάδα φυσικά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos