Οδός Εθελοντών Αιμοδοτών

16 Ιουνίου 2011 00:20

Πάρου - Αντιπάρου. Με μια συγκινητική τελετή, παρουσία των δημοτικών αρχών, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ. Καλλίνικου

 της προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών κας Μαρίας Ναυπλιώτου και πολλών συμπολιτών μας, ο Δήμος Πάρου τίμησε την Τρίτη 14/6 τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου.
Οι μουσικοί ήχοι κορυφαίων εντέχων ελληνικών τραγουδιών που εκτελέστηκαν από τη χορωδία Νάουσας υπό τη διεύθυνση της κ. Φ.Θεοφίλου, πλημμύρισαν με συναισθήματα μια ήδη συγκινησιακή ατμόσφαιρα.
Ήταν η στιγμή της απόδοσης τιμής με την ονοματοδοσία και τα αποκαλυπτήρια της εγχάρακτης πλακέτας που φιλοτέχνησε ο γλύπτης κ. Αριστείδης Βαρριάς σε παριανό μάρμαρο, στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια διακονεί το ύψιστο αλτρουιστικό ανθρωπιστικό ιδεώδες προσφέροντας ζωή στους συνανθρώπους μας.
Η εγχάρακτη παράσταση, της αφιερωμένης στο Σύλλογο Αιμοδοτών πλακέτας, αισθητοποιώντας συμβολικά την κορυφαία από καρδιάς ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς τον άλλο άνθρωπο, θα σηματοδοτεί από εδώ και στο εξής δημόσια τις ευχαριστίες όλων μας προς το έργο φιλαλληλίας του Συλλόγου Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου.

Αντιδήμαρχος & Γραμματέας Συλλόγου Αιμοδοτών -  Μάρκος Κωβαίος:



Αριστείδης Βαρριάς:



Χορωδία Νάουσας:


Πατήστε εδώ για το video της εκδήλωσης



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos