Μόνιμα κλειστή η πλατεία χωρίς εξαιρέσεις

14 Ιουνίου 2011 13:47

Με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου σε ότι αφορά την προστασία της πλατείας Μαντώς

Μαυρογένους από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα,ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου παίρνει θέση η οποία συμφωνεί με το μέτρο και επαυξάνει στον αποκλεισμό των αυτοκινήτων από την πλατεία και την είσοδο του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας.

Συνυπολογίζοντας όμως τις πραγματικές ανάγκες μελών μας οι οποίοι τροφοδοτούν τα καταστήματα της αγοράς και τις αντιδράσεις που ήδη προέκυψαν,προτείνουμε την τροποποίηση του μέτρου στο εξής σημείο :

και προτείνουμε

1. Να μοιραστούν κάρτες από τον Δήμο Πάρου μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος των εμπόρων τροφοδοσίας,έτσι ώστε αυστηρά και μόνο εντός του ωραρίου που έχει αποφασιστεί,να μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται στο χώρο αυτό.

2. Να παραταθεί το πρωινό ωράριο κατά 1 ώρα και να γίνει 06:00πμ – 10:00 π.μ

Η παραπάνω πρόταση, θα βοηθήσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταστημάτων του παραδοσιακού οικισμού και ταυτόχρονα,ενισχύει την εικόνα της πλατείας αισθητικά και όχι ως χώρος πάρκινγκ και τέλος προστατεύει τους επισκέπτες – τουρίστες οι οποίοι μη παρατηρώντας ταμπέλες και μη ξέροντας το ωράριο ή το σύστημα των αυτόματων μπαρών , δε θα κλειστούν μέσα, δε θα παρανομήσουν ακούσια και δε θα δυσανασχετήσουν.

Συνοψίζοντας προτείνουμε να είναι μόνιμα κλειστή η πλατεία χωρίς εξαιρέσεις,να ισχύει αυστηρά ωράριο λειτουργίας και να έχουν είσοδο με κάρτα που θα μοιράσει ο Δήμος Πάρου οι ενδιαφερόμενοι εμπόροι τροφοδοσίας.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ.του

Εμπορoεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                    Ο Ειδ.Γραμματέας

Αποστόλης Αλιπράντης                 Νίκος Ραγκούσης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos