Ετοιμάστε βαλίτσες και… φύγαμε για Πάρο!!!

02 Αυγούστου 2013 14:08

Κερδίστε ένα μαγευτικό τριήμερο στην Πάρο!!! - Το super Δώρο του Καλοκαιριού! Τρία σε ένα!!!

1) Διαμονή σε δίκλινο στα «Anemones Studios» στο Μώλο της Πάρου. (Δύο Διανυκτερεύσεις)

2) Αυτοκίνητο της Εταιρείας «Europecar» (48ώρη κράτηση)

3) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα με επιστροφή από το «Erkyna Travel» με έκπτωση 30% στην αρχική τιμή του εισιτηρίου.

Τo parianostypos.gr σε συνεργασία με τις παραπάνω επιχειρήσεις σας προσφέρει ένα δώρο μοναδικό, μεγάλης αξίας!!! Μπείτε στην κλήρωση...ετοιμάστε τις βαλίτσες σας...και αποδράστε ανέξοδα...!!!

Μην χάσετε την προσφορά...γιατί θα χάσετε ένα αξέχαστο, απίθανο, μαγευτικό δώρο!!! Κερδίστε το, εύκολα, ζήστε το και επιστρέψτε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι!!!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε...και μαζί και το ταξίδι στο όνειρο...!

Λάβε τώρα, μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο του parianostypos.gr κάνοντας κλικ στη σελίδα μας στο Facebook.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή πατώντας εδώ

Διάρκεια του Διαγωνισμού:

Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται έως 29/08/13 στις 17:00μ.μ

Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

Ο νικητής/α θα αναδειχθεί με αυτόματη ηλεκτρονική κλήρωση.

Ενημέρωση για την κατακύρωση:

Ο νικητής/α θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 2 ημερολογιακών ημερών με την ηλεκτρονική εφημερίδα www.parianostypos.gr για διασταύρωση των στοιχείων του.

Σε αντίθετη περίπτωση τη θέση καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξης από την κλήρωση.

Όροι συμμετοχής:

α) Ο νικητής θα πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Έχει το δικαίωμα να συνοδευτεί από ένα άτομο της αρεσκείας του. (Δίκλινο δωμάτιο).

β) Ο/Η οδηγός του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχει κλείσει το 21 έτος της ηλικίας του.

γ) Ο νικητής θα πρέπει να ενημερώσει εγκαίρως την ηλεκτρονική εφημερίδα για την κράτηση των εισιτηρίων. (Βλέπε ενημέρωση για κατακύρωση)

δ) H προσφορά αφορά συγκεκριμένη ημερομηνία του Σεπτεμβρίου του 2013 και πιο συγκεκριμένα Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Προσοχή η προσφορά δεν μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία.

Προσοχή:

Απαραίτητη προΰπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι να γίνετε μέλος της σελίδας του parianostypos.gr πατώντας πρώτα το κουμπί like(Μου αρέσει).

Οποιαδήποτε αντικανονική συμμετοχή, θα διαγράφεται και θα μηδενίζεται αμέσως μετά την διασταύρωση της χωρίς καμία ενημέρωση.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό, τον τρόπο συμμετοχή σας, την κλήρωση, τους κανόνες και πολλά άλλα μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από την σελίδα του διαγωνισμού στο facebook

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos