Εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Τήνου υπόθεση παράνομης κατακράτησης και βιασμού 42χρονης Πολωνής

02 Αυγούστου 2013 15:18

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν ένας 30χρονος Τούρκος και μια 50χρονη Μαροκινή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Συνελήφθησαν χθες (01-08-2013) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δυο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 30χρονος υπήκοος Τουρκίας και μια 50χρονη υπήκοος Μαρόκου σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας το χρονικό διάστημα από 25 έως 31-07-2013 στη Μύκονο και από 31-07-2013 έως 01-08-2013 στην Τήνο, οι δράστες παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 42χρονης και ασκώντας της σωματική βία και απειλές την εξωθούσαν στην επαιτεία εισπράττοντας τα χρήματα που συγκέντρωνε.

Επιπλέον, κατά το διάστημα που η 42χρονη δεν επαιτούσε την κρατούσαν κλειδωμένη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν, ενώ παράλληλα ο 30χρονος με την βοήθεια της 50χρονης την υποχρέωνε με τη βία σε συνουσία.

Από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε επίσης ότι οι δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos