Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι θα έχει το κοινωνικό μέρισμα που θα διανεμηθεί σε 200.000 νοικοκυριά έως τα Χριστούγεννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και επιδείνωση του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάκληση παρτίδων γνωστού φαρμάκου για την καταπολέμηση του άγχους προχώρησε ο ΕΟΦ, καθώς βρέθηκε σε ελέγχους ότι δεν τηρούνταν οι προδιαγραφές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με μπουνιές και μπουγέλο στα μπουζούκια στη Λάρισα, το περασμένο Σάββατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τουλάχιστον 38% θα πρέπει να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας στο σύνολο των κτιρίων της χώρας έως το 2030, όπως αυτή είχε εκτιμηθεί το 2007 από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους έως το τέλος του έτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και αδελφοσύνης των λαών Ελλάδας και Αλβανίας προχώρησαν πολίτες στην πλατεία Κοτζιά, όπου συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του φονικού σεισμού της 26ης Νοεμβρίου στη γειτονική χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Βασιλείου Καμπουράκη, εκ των θεμελιωτών και πρωτοπόρων του Ροδιακού και εν γένει του ελληνικού τουρισμού, εκφράζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου εντάχθηκε με επιτυχία στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο” υποβάλλοντας πρόταση με τίτλο «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Μυκόνου» και εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους 341.700,00 ευρώ για την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου που στεγάζονται το Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ) και το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις νέες αναπτυξιακές προκλήσεις οι οποίες καθορίζουν τους όρους της αποτελεσματικότητας των επιμέρους πολιτικών μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής χώρας, επικεντρώθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μιλώντας από το βήμα του 13ου Συνεδρίου του κόμματος το οποίο πραγματοποιήθηκε από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos