Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

03 Δεκεμβρίου 2019 22:55

Την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Βασιλείου Καμπουράκη, εκ των θεμελιωτών και πρωτοπόρων του Ροδιακού και εν γένει του ελληνικού τουρισμού, εκφράζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

“Προς τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, προς την οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασιλείου Καμπουράκη.

 

Εκ των θεμελιωτών και πρωτοπόρων του Ροδιακού και εν γένει του ελληνικού τουρισμού, υπήρξε κορυφαία , εμβληματική και ισχυρή προσωπικότητα, που συνετέλεσε στην δημιουργία του ροδιακού τουριστικού θαύματος και σφράγισε με την δράση του μια ολόκληρη εποχή για τον τόπο.

Υπόδειγμα οικογενειάρχη και επιχειρηματία, έκανε πράξη το όραμά του, την διαμόρφωση και ανάδειξη ενός τουριστικού προϊόντος με υψηλά ποιοτικά στάνταρτς, που επηρέασε καίρια την οικονομική πραγματικότητα του νησιού, ενός από τους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς.

Η παρακαταθήκη που αφήνει για το μέλλον είναι πολύτιμη και το κενό δυσαναπλήρωτο στον τόπο και στο ελληνικό επιχειρείν.

Αιωνία του η μνήμη”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos