Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Τουλάχιστον δύο ημέρες θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα – Πώς ο Ερντογάν θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο «Μεγάλη Τουρκία» 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αλυκή υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου, στολισμένη και η ίδια σαν υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο στολίδι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή (08/12) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο "καυτό" ντέρμπι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 14:00

Διακομιδή 94χρονου από την Τήνο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 94χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη κινητικότητα του σχολείου της Βίβλου με τον κ. Χρήστο Σκάρκο στο τιμόνι, οδήγησε τον Οκτώβριο του 2018 στη συμμετοχή του σχολείου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ «Περιβαλλοντικές ιστορίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη – EnvStories».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Πάρου ρωτήθηκε για την τύχη της παλιάς χρηματοδότησης του Δήμου των 1.000.000 ευρώ για την συντήρηση του Δημαρχείου, που «χάθηκε» όπως είπε, γιατί η Δημοτική Αρχή δεν είχε τις απαιτούμενες μελέτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι συνταγές γίνονται όλο και πιο παιχνιδιάρικες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το τελευταίο – και ιδιαίτερο- έργο του Μαουρίτσιο Κατελάν, μια μπανάνα κολλημένη στον τοίχο με μονωτική ταινία, πουλήθηκε έναντι 120.000 δολαρίων, ωστόσο ένας άλλος καλλιτέχνης πρόλαβε να την φάει.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ισραήλ δεν θα διστάσει να βομβαρδίσει το Ιράν- ως έσχατο μέσο- προκειμένου να σταματήσει τις δραστηριότητές του με σκοπό την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos