Μάρτιος 2019 - Psts.gr

Ο Ερντογάν παραδέχτηκε την ήττα του (και) στην Κωνσταντινούπολη σε μια βραδιά θρίλερ για την Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 55χρονη Φίλεβα συνόδευε τον πατέρα της στη Γερμανία όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε θεραπεία - Νεκρός και ο πιλότος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολύ κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το Κέντρο Ζωζεφίνα στον Γαλησσά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η 7η Τσιπουροφιέστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο τζακ ποτ στο στο τζόκερ. Ακόμα μεγαλύετρα κέρδη στην επόμενη κλήρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ανατολικά του Τσικνιά, του ψηλότερου βουνού της Τήνου, μέσα σε ένα τοπίο άγριας φυσικής ομορφιάς και απόκοσμης γαλήνης λίγο μακρύτερα από το χωριό Στενή, ορθώνεται σαν άσπρη σταλαγματιά προσευχής στον ουρανό, η εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντριβή αεροσκάφους σημειώθηκε στη Γερμανία, όπως μεταδίδει η Bild.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα», ανέφερε η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, σε ανοιχτή επιστολή της το 2011, που απευθυνόταν στον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνησή μας υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση και το Μνημόνιο. Και οδηγεί την χώρα σε μία νέα περίοδο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης σε υγιείς πλέον βάσεις», τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν προβάδισμα των υποψηφίων του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚP) στους δήμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νηστίσιμος κορμός με ταχίνι, χαλβά και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Μία πανεύκολη συνταγή με 4 μόνο υλικά, που σε γεμίζει ενέργεια και έχει γεύση απίστευτη

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 83

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos