Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Καθορισμός εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών της 2ης Ιουνίου 2019 καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βάση δεδομένων που διέρρευσε στο κοινό περιείχε βιογραφικά, τηλεφωνικούς αριθμούς, email, διευθύνσεις και πολλά ακόμη ευαίσθητα στοιχεία - «Εξετάζουμε την υπόθεση» αναφέρει η ανακοίνωση του Facebook

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ατύχημα σημειώθηκε εν πλω το μεσημέρι της Τρίτης 21 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις 31/5/2019, λήγει η προθεσμία για να δηλώσετε το διακριτικό τίτλο του καταλύματος σας στο ΓΕΜΗ, μέσω των Επιμελητηρίων ή των ΥΜΣ. (άρθρο 75 του Ν.4582/18)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου, λίγο μετά τη διασταύρωση για Ασγούρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «εγκαίνια» της πλατφόρμας θα γίνουν από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Τάσο Πετρόπουλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τρία εκλογικά τμήματα στην Αντίπαρο και 27 εκλογικά τμήματα στην Πάρο, που χωρίζονται σε Α και Β, θα ψηφίσουν οι εκλογείς στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πάρο, την Παρασκευή 24 Μαΐου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos