Νέα παραίτηση «βόμβα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου! Το σήριαλ των αποχωρήσεων συνεχίζεται...

06 Ιουλίου 2018 17:43

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας!


Το εδώ και λίγους μήνες «σήριαλ» των ανεξαρτητοποιήσεων και των παραιτήσεων από θέσεις ευθύνης μέσα στην πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη του Δήμου Πάρου, μοιάζει να μην έχει τέλος!

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου κ. Χρήστος Χριστόφορος ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του την παραίτησή του από τα καθήκοντά του αλλά και τη θέση του ως δημοτικού συμβούλου.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η έκτη κατά σειρά αποχώρηση από την παράταξη της πλειοψηφίας καθώς έχουν προηγηθεί τρεις παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων και δύο ανεξαρτητοποιήσεις

Σας παραθέτουμε την επιστολή του:

Λόγοι που δε θα αναλύσω στη παρούσα επιστολή με ​​οδηγούν στην υποβολή της παραίτησης μου, τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου, όσο και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και κατ' επέκταση από όλες τις Επιτροπές που προεδρεύω ή συμμετέχω. Την επίστολή μου ​προς τον κ. Δήμαρχο την έχω στείλει από τις 27-06-2018.
Ελπίζω η Δημοτική Αρχή να συνεχίσει το δύσκολο έργο για την ανάπτυξη του νησιού μας, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναβάθμιση του επιπέδου της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

Ευχαριστώ όλους του πολίτες της Πάρου, οι οποίοι μου έδωσαν την δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστώ τους εργαζομένους του Δήμου Πάρου και ιδιαιτέρως τους απασχολούμενους στις υπηρεσίες που είχα υπό την εποπτεία μου για την αγαστή συνεργασία, την εργατικότητα και την υποστήριξή τους.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλα τα μέλη των επιτροπών, για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπό μου είτε κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνεδριάσεων των επιτροπών, είτε κατά την συνεργασία για την υλοποίηση των αποφάσεων.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Σ. Χριστόφορος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos