Εκλογή Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

11 Νοεμβρίου 2019 13:35

Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας 21μελούς διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 09/11/2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος εξελέγη με 37 ψήφους και τον συνδυασμό «Το Αιγαίο Ενώνει» με επικεφαλής το Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.


Μετά την εκλογή του ο Δήμαρχος Πάρου δήλωσε : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω του συναδέλφους μου από την τοπική αυτοδιοίκηση που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Ακολουθεί μία σημαντική τετραετία, με σύγχρονες οικονομικές, κοινωνικές (Υγεία-Παιδεία), περιβαλλοντικές και θεσμικές προκλήσεις, τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Η συνεργασία, η ανταλλαγή εμπειρίας και γνώσεων, είναι το πλαίσιο στο οποίο θα δουλέψουμε αρμονικά και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βγούμε ωφελημένοι.”

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos