Έρχεται ένα από τα αυθεντικότερα πανηγύρια της Πάρου! Οι Καμάρες γλεντούν κι εφέτος παραδοσιακά και μας περιμένουν όλους...

13 Ιούνιος 2018 13:51

Προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο, αυθεντικό νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική, πολύ χορό, άφθονο κρασί, εδέσματα και περίσσιο κέφι!

Προετοιμαστείτε για μια από τις παραδοσιακότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που αγκαλιάζονται πάντα με ενθουσιασμό από τον κόσμο για την απαράμιλλη γνησιότητά τους!
Μιλάμε φυσικά για το παραδοσιακό πανηγύρι των Καμαρών, μια γιορτινή εκδήλωση - σταθμό, πιστή στην παριανή μουσικοχορευτική παράδοση, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Πάρο που θέλει να γλεντήσει αστείρευτα και μοναδικά!

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις εδώ

Το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου, μέσα στον ειδυλλιακό πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου των Καμαρών, θα στηθεί και πάλι μια όμορφη βραδιά διασκέδασης με μουσική και χορό μέχρι τελική πτώσεως!
Εκλεκτοί μουσικοί θα πλασιώσουν την γιορτινή βραδιά:

Στο βιολί και στο τραγούδι θα είναι ο Γιάννης Μπαρμπαρής, στα πλήκτρα και στο τραγούδι ο Δημήτρης Λεβαντής, στο μπουζούκι και στο τραγούδι ο Μανώλης Φύτρος, στα τύμπανα ο Μάριος Πατέλης και στο λαούτο ο Δημήτρης Πατέλης.
Η γιορτή κεφιού η οποία διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Καμαρών, υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑΠ, προβλέπεται συναρπαστική και ανεπανάληπτη όπως κάθε χρόνο!

Το πανηγύρι των Καμαρών που πραγματοποιείται επ΄αφορμή της της διήμερης γιορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων του ενοριακού ναού των Αγ. Αποστόλων Καμαρών, αγκαλιάζεται πάντα με θέρμη εδώ και χρόνια για τη ζωντάνια του κι εφέτος οι Καμάρες μας περιμένουν και πάλι όλους στις 28 Ιουνίου για να διασκεδάσουμε, μέσα στον καταπληκτικό υπαίθριο χώρο του Συλλόγου, παραδοσιακά και γνήσια, νησιώτικα και μοναδικά!

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις εδώ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280