Σπουδαία χορωδιακή συνάντηση στο Άσπρο Χωριό Πάρου. Το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πάρου είναι γεγονός!

13 Ιουνίου 2018 15:12

Μια σπουδαία χορωδιακή εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Άσπρο Χωριό όπου και θα πραγματοποιηθεί το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πάρου με τη συμμετοχή εξαιρετικών συνόλων τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο πολιτιστικό γεγονός.

Χορωδιακές ομάδες από την Πάρο και διάφορες περιοχές της Ελλάδας, θα ξετυλίξουν το ερμηνευτικό ταλέντο τους σε μια καλλιτεχνική συνεύρεση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Άσπρο Χωριό.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Ωδείο «Μυθωδία» της Πάρου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς», θα συμμετάσχουν οι εξής χορωδίες:
Mythodia English choir, Δημοτική Χορωδία «Ορφέας» Αλεξανδρούπολης, Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας, Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης, Μικτή Χορωδία Δήμου Αγ. Παρασκευής, Παιδική / Νεανική Χορωδία Ωδείου «Μυθωδία».

Η καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης ανήκει στη κα. Εύα Βασιλοπούλου Διευθύντρια Χορωδιών Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos