Πάρος: «Φωτιά» στη σκηνή από την καθηλωτική Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού! (Βίντεο + Φωτό)

14 Αυγούστου 2019 17:52

Ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και η μαγευτική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ήταν αρκετά για να καθηλώσουν, να ξεσηκώσουν και να «ταξιδέψουν» το κοινό της Πάρου σε εμπειρίες και συναισθήματα που μόνο η γλώσσα της μουσικής ανασύρει από την ανθρώπινη ψυχή!


Το Ανοικτό Θέατρο Λευκών, κατάμεστο από κόσμο το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, υποδέχτηκε την μοναδική Ελεωνόρα που έδωσε εκεί μια καταπληκτική συναυλία βάζοντας «φωτιά» στη νύχτα κάτω από έναν υπέροχο έναστρο ουρανό!
Την σπουδαία καλλιτέχνιδα προσφώνησε ο Δήμαρχος Πάρου μιας και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Στιγμών Πολιτισμού» της ΚΔΕΠΑΠ, και κατόπιν η υπέροχη Ελεωνόρα «γέμισε» τη σκηνή καθηλώνοντας για τρεις περίπου ώρες το κοινό, ερμηνεύοντας κομμάτια δικά της αλλά και άλλων ερμηνευτών με την ιδιαίτερη φωνή της και το απόλυτα προσωπικό της ύφος.



Άκρως θεατρική, ζωηρά επικοινωνιακή, πρόσχαρη και κεφάτη, βαθιά αισθαντική και εκρηκτική μαζί, ζούσε κάθε ερμηνευτική της στιγμή με πάθος, παρασύροντας το κοινό στους δρόμους της μαγείας που σκορπούσε η παρουσία της! Προς το τέλος της συναυλίας, ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας και χορεύοντας επί σκηνής νησιώτικα τραγούδια, απογειώνοντας το κέφι της βραδιάς.



«Κάπου σε έχω ξαναδεί» ήταν ο τίτλος της απόλυτης συναυλίας του καλοκαιριού στην Πάρο, και σίγουρα μετά το τέλος της, όσοι έφυγαν από το Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, κράτησαν στην καρδιά τους το αίσθημα ότι στη φωνή και στην σκηνική παρουσία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, συναντιούνται οι ανθρώπινες ψυχές και γίνονται ένα, συνεπαρμένες από το ταπεραμέντο και την ερμηνευτική δύναμη της αγαπημένης καλλιτέχνιδας! Μια συνύπαρξη μυσταγωγική, μια κορυφαία συναυλιακή στιγμή για την Πάρο…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos