Πάρος: Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, θαλπωρή, χαρά και διασκέδαση στη γιορτινή εκδήλωση της Παροικίας! (Φωτό + Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2019 18:56

Σε μια άκρως γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Παροικίας, στην καρδιά της πόλης, την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και πολλών μικρών παιδιών, μέσα σε ένα μαγευτικό κλίμα θαλπωρής και γλυκιάς προσμονής, την πλατεία πλημμύρισαν μελωδικά τραγούδια και γιορτινοί σκοποί εκτελεσμένοι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου και χορωδιακά σύνολα του νησιού.

Μια έξοχη χορευτική παιδική παράσταση υπό τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ταξίδεψε τον κόσμο στην παραμυθένια διάθεση των ημερών, ενώ ο καλοσυνάτος Άγιος της Πρωτοχρονιάς, ο Αη – Βασίλης, υποδέχτηκε με αγάπη τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης μοιράζοντάς τους δώρα.

Το γιορτινό σκηνικό συμπλήρωναν διάφοροι πάγκοι Συλλόγων που είχαν στηθεί στην πλατεία γεμάτοι τοπικά κυρίως προϊόντα και πολλές λιχουδιές.



Η βραδιά κορυφώθηκε με τη φωταγώγηση του παραδοσιακού Καϊκιού, ενός πραγματικού ξύλινου σκαριού, που έλαμψε εντυπωσιακά στην πλατεία και έγινε πόλος έλξης και θαυμασμού από μικρούς και μεγάλους.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, η επιτυχία της οποίας, φανερωνόταν στα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, ιδίως των μικρών παιδιών, που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ονειρεμένη βραδιά Χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς και χαράς, μια βραδιά μαγείας μέσα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό γιορτής που προμήνυε τον ερχομό των Άγιων Ημερών που πλησιάζουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos