Πάρος: O "Ετεοκλής" ματαίωσε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σαββάτου - Σε πείσμα του ωστόσο, η Παροικία έλαμψε!

14 Δεκεμβρίου 2019 20:22

Η κακοκαιρία «Ετεοκλής» έγινε η αιτία ματαίωσης των λαμπρών Χριστουγεννιάτικων υπαίθριων εκδηλώσεων που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στην Παροικία.

Δυστυχώς, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επέβαλαν stop στην εκδίπλωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στον παραδοσιακό οικισμό που θα γινόταν για ένα βράδυ μαγευτικός πόλος έλξης για τους παριανούς και τους επισκέπτες του νησιού καθώς εκεί θα ξετυλίγονταν μια σειρά λαμπερών δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Μπορεί όμως ο «Ετεοκλής» να έβαλε προσωρινά «φρένο» στη γιορτή της Παροικίας, ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται να «πτόησε» τη φωταγώγηση της πόλης! Σαν λαμπερό Χριστουγεννιάτικο στολίδι έλαμψε η Παροικία το βράδυ του Σαββάτου όταν εμβληματικά σημεία της φωταγωγήθηκαν και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής!

Η Παροικία μας περιμένει όλους το απόγευμα της Κυριακής, ημέρα κατά την οποία το «σκηνικό» της γιορτής θα μεταφερθεί στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους!

Εκεί γιορτινές χορωδιακές μελωδίες θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα, παιδιά θα «αφηγηθούν» χορευτικά μια «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», ο Αη – Βασίλης θα καλωσορίσει στο σπιτάκι του τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης και θα τους μοιράσει δώρα, ενώ θα φωταγωγηθεί επίσης το παραδοσιακό Καϊκι που θα στολίσει την πλατεία και ολόκληρη την Παροικία! Να είμαστε όλοι εκεί!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos