Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Χωρίς εκπλήξεις, ορίστηκαν σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων καθώς και τη θέση του Προέδρου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογή προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής , στην πρώτη, ειδική συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 14:43

Πάρος, Σαντορίνη, Κηφισίας

Στις κεντρικές διασταυρώσεις του νησιού, ειδικά σε αυτήν που σε βγάζει από το λιμάνι της Παροικιάς με προορισμό τη Νάουσα και τις δημοφιλέστερες παραλίες, συχνά έπρεπε να περιμένεις μισή ώρα για να προχωρήσεις. Το μποτιλιάρισμα ήταν καθημερινό, όλες τις ώρες της ημέρας, πρωί - βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι, ημερολογιακά, αποτελεί παρελθόν και η έλευση του Σεπτεμβρίου δίνει και τυπικά το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30-8-2019, η τελετή παράδοσης – παραλαβής στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενδιαφέρουσα ημέρα η σημερινή, το πρόγραμμα της οποίας είναι γεμάτο σε όλη την Ευρώπη. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στις τέσσερις αναμετρήσεις που κλείνουν το μενού της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ προτάσεις προκύπτουν και από την Ισπανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τη δέσμευση ότι θα εργασθεί για την ανάπτυξη των πέντε νησιών, ο νέος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός παρέλαβε τα ηνία του Δήμου από τον απερχόμενο Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, παρουσία νέων και παλαιών Δημοτικών Συμβούλων! Ο κ. Μαργαρίτης ευχήθηκε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο της νέας δημοτικής αρχής!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 14:12

Η ακτοπλοϊκή ενδοκυκλαδική συγκοινωνία

Η ακτοπλοϊκή ενδοκυκλαδική συγκοινωνία και η αποδρομολόγηση του «Άρτεμις»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιώσιμη ανάπτυξη παντού και αυξημένη φροντίδα για όλους, είναι ο κεντρικός στόχος που έθεσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στην ομιλία του κατά την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίλες και ξενοδοχεία ολόκληρα «ξέχασαν» να δηλώσουν στην εφορία ότι φέτος άνοιξαν, λειτουργούν, φιλοξενούν τουρίστες και εισπράττουν από πελάτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos