Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Από το πρωί του Σαββάτου κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αναλαμβάνει πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο μεσημεριανός ύπνος μια ή δύο φορές την εβδομάδα συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού σύμφωνα με νέα έρευνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 18:26

Η Υπαπαντή Βασιλά είναι το supermodel του instagram

Είναι από τη Ρόδο και εστεμμένη (μις Τουρισμός). Το σώμα της αγγίζει την τελειότητα, το χαμόγελο της, πλατύ και έντονο και η ομορφιά της είναι εξωτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 16:16

Ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε την κόρη του!

Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές έζησε η οικογένεια Καρρά και ειδικά ο αγαπημένος λαϊκός βάρδος Βασίλης Καρράς αφού χθες πάντρεψε την κόρη του Ειρήνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παρ. Κυκλάδων, θα πραγματοποιήσει τη δράση «Πάρε Θέση», η οποία υλοποιείται πανελλαδικά, υπό την αιγίδα της Κ.Δ. της ΕΟΔ, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου (16.00 – 20.00) και το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου (10.00-14.00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί γαβγίζει ένας σκύλος όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και τι μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε αυτή τη συνήθειά του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή το βράδυ ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Γλυκιά Συμμορία".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν λίγες ημέρες πριν, είχαμε μικρό Σεπτεμβριάτικο καλοκαιράκι στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώνονται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι βραδινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Αγκαιριά προς τιμήν της εορτής της «Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., συνήλθε στα γραφεία της κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπροέδρου αυτής Πρωτοπρ. π. Δημητρίου Κυδωνιέως, αναπληρούντος τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο αυτής Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο ( ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου), ύστερα από την εις Κύριον εκδημίαν,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos