Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου όταν δύο σκάφη το ένα εκ των οποίων τουριστικό, συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 18:22

Πνιγμός 50χρονου άνδρα στην Πάρο...

Πνιγμός άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών σημειώθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή του Λογαρά στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια θερμή αγκαλιά που έκλεινε μέσα της πατροπαράδοτες νοστιμιές, δρώμενα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες, εργαστήρια και όχι μόνο, μετατράπηκε τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας στη Σίφνο ο όμορφος Αρτεμώνας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:30), ξενάγηση από την Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, Καθηγήτρια ΑΠΘ, που επιμελήθηκε την έκθεση μαζί με την Τώνια Γιαννουδάκη, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μία θαλάσσια φώκια εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Σίφνου στη θαλάσσια περιοχή «ΑΠΟΚΟΦΤΟΥ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ» ν. Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν μια ξενοδοχειακή μονάδα σε ένα σούπερ τουριστικό προορισμό έχει το θράσος να δηλώνει στην εφορία τζίρο… 10 ευρώ, είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 30 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών του ισχυρού σεισμού, ο οποίος προκάλεσε τεράστιες κατολισθήσεις στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση της Τουρκίας δεν θα μείνει άπραγη, ούτε απλά «θα παρακολουθεί», ούτε «θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο παιγνίδι», αν ο κόσμος κάνει τα στραβά μάτια στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων ώστε να ευνοηθούν οι σκοποί της κυβέρνησης της Συρίας, διεμήνυσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos