Δεκέμβριος 2019 - Psts.gr

Ανατολή μιας νέας χρονιάς, αυγή μιας νέας δεκαετίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 20:47

Ο κόσμος υποδέχεται το 2020

Μετά το Όκλαντ και το Σίδνεϊ, τον νέο χρόνο υποδέχθηκαν σε Σεούλ, Τόκιο και Πιονγκγιάνγκ – Η Χαβάη θα είναι από τις τελευταίες περιοχές του πλανήτη που θα εγκαταλείψουν το 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δεδομένα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα στην δυνατότητα ταχύτατης εξυπηρέτησης των πολιτών που βρίσκονται σε κίνδυνο ή χρήζουν οποιασδήποτε βοήθειας, καθώς και στην αντιμετώπιση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισαν κόσμο οι δρόμοι του κέντρου παρά τη χαμηλή θερμοκρασία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 07:00 το πρωί στην Χαλκίδα, όταν ένας 47χρονος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο από το οποίο μόλις είχε κατέβει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα ήταν το θύμα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία το πρωί της Πέμπτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To goout.gr έρχεται κάθε χρόνο με τις προτάσεις σου στις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Κορυφαίες επιλογές διασκέδασης σε club, πίστες, μπουζούκια σε όλη την Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράταση μέχρι 30 Απριλίου 2020 δίνεται στην πιλοτική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου των καυσίμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 60

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos