Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Το ρήγμα της Πάρνηθας το μάθαμε πριν από 20 χρόνια με έναν σεισμό που στιγμάτισε την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, καθώς προκάλεσε 143 θύματα, πάρα το γεγονός ότι είχε μέγεθος μόνο 5,9 βαθμούς της κλίμακας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σύμβουλος διατροφής εγκατέλειψε τον vegan τρόπο ζωής και πλέον ακολουθεί μια δίαιτα που το μενού περιέχει κρέας. Και τώρα λέει πως νιώθει «καλύτερα από ποτέ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές γυναίκες οδηγήθηκαν στο κατώφλι της Ψυχανάλυσης εξαιτίας δυσκολιών με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωπες στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέλετε κατοικίδιο αλλά... πιο εξελιγμένης τεχνολογίας; Γνωρίστε τη Marscat, την πρώτη γάτα-ρομπότ

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ιρανοί είναι εξαγριωμένοι με την κατάρριψη του αεροσκάφους με 176 νεκρούς από τον στρατό της χώρας τους! - Διαβάστε τα μηνύματά τους στα social media

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας στο κτίριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στο νησί της Πάρου, καθώς αυξητική είναι η τάση των κρουαζιερόπλοιων που φθάνουν στο νησί τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΕΣ Νηρέα, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και μας προσκαλεί σε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες για πέντε προσαγωγές - Έχουν κρεμάσει πανό από τις ταράτσες των κτιρίων - Συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από τα κτίρια - Χρήση χημικών από την αστυνομία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας που αφορούσε την συζήτηση για το προσφυγικό και την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos