Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που μας έρχονται από το Κέντρο Υγείας Πάρου. Σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας του νησιού κ. Γεώργιο Τζανίδη, υπηρεσίες αναλαμβάνει καρδιολόγος, η οποία αναμενόταν από μηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει ένα 4ημερο στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταδιακή αντικατάσταση έως και 15.000 πιστωτικών και χρεωστικών καρτών θα προχωρήσουν άμεσα οι τράπεζες για να εξαλείψουν τις επιπτώσεις της υποκλοπής των στοιχείων πελατών τους που καταγράφηκε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακή διακομίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Σερίφου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 30χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή απέστειλε στις 13 Ιανουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου κ. Κων/νος Μπιζάς, προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων κ. Π. Βούλγαρη, σχετικά με το κλείσιμο των ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων στα νησιά, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-01-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Εθνική Ομάδα Νέων στο πόλο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη πρόσφατα στο Κουβέιτ, δέχθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας Δαλμαρά,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι δυο ετών στη Χαλκιδική καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο ΑΠΘ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκτόνησε καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης (14/01), με δράση στους εγχώριους θεσμούς κυπέλλων και πλήρες πρόγραμμα στις μπασκετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos