Ευχάριστες ειδήσεις από το Κέντρο Υγείας Πάρου…

14 Ιανουαρίου 2020 18:02

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που μας έρχονται από το Κέντρο Υγείας Πάρου. Σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας του νησιού κ. Γεώργιο Τζανίδη, υπηρεσίες αναλαμβάνει καρδιολόγος, η οποία αναμενόταν από μηνών.


Επίσης, πάντα σύμφωνα με τον κ. Τζανίδη, η 2η ΔΥΠΕ ενέκρινε τελικά τρίμηνη μετακίνηση της χειρίστριας ακτινολογικού κας. Κοκκιναρίου. Για πάνω από 2 έτη, προσπαθούσε τόσο η ίδια όσο και ο κ. Τζανίδης για την μετακίνησή της στην Πάρο, αλλά αυτό συνεχώς προσέκρουε στις αρνητικές εισηγήσεις της διοίκησης του νοσοκομείου Νάξου στο οποίο είναι διορισμένη.

Ως εκ τούτου, οι βάρδιες του ακτινολογικού αναμένεται να είναι πληρέστερες ενώ θα ξεκινήσει προσπάθεια μελλοντικής χρήσης και του μαστογράφου (χρειάζεται service και γνωμάτευση σε εξειδικευμένο ακτινολογικό κέντρο).

Τέλος, κατά τον κ. Τζανίδη, το ακτινολογικό μηχάνημα θα επισκευαστεί σύντομα, καθώς παρουσιάστηκε δεύτερη πολύ φθηνότερη προσφορά από άλλη εταιρεία (17.000 ευρώ έναντι 33.000 αρχικής) ενώ το ποσό έχει ήδη εγκριθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos