Πέμπτη, 02 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Από το λιμάνι της Πάρου θα αναχωρήσουν 58 πλοία από την Μεγάλη Πέμτη 2 Μαίου 2013 έως και την Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαϊου 2013 για διάφορους προορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για τη δημιουργία κάρτας μέλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα πλοία λύνουν κάβους για τις άγιες ημέρες του Πάσχα και οι Λιμενικές Αρχές έχουν διασφαλίσει την ομαλότητα στη θαλάσσια κυκλοφορία σε όλα τα λιμάνια της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας το θεατράκι των Λευκών έγινε ΘΕΑΤΡΟ! 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το parianostypos.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα τα 12 ροζ φύλλα αγώνα της αήττητης πορείας των τρομερών παιδιών του Α.Ο. Πάρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (30-04-2013), στο νέο λιμένα Μυκόνου - Τούρλος,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το parianostypos.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα τα 12 ροζ φύλλα αγώνα της αήττητης πορείας των τρομερών παιδιών του Α.Ο. Πάρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας το θεατράκι των Λευκών έγινε ΘΕΑΤΡΟ! Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα έργα αναβάθμισης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας ενημερώνει για τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμο θα είναι από σήμερα το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ σε όλη την ευρωζώνη μέσα από τα ταμεία των τραπεζών, αλλά και τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos