Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Στις 09-01-2015 το βράδυ συνελήφθη στη θήρα από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές εκπτώσεις στις προσαυξήσεις που κατά περίπτωση φθάνουν έως και το 100%, καθώς και μείωση του επιτοκίου στο 4,56% για το σύνολο του χρέους, προβλέπει υπουργική απόφαση για τους οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στη ρύθμιση χρεών προς τα Ταμεία, των 48 δόσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίπτυχο θέσεων που στόχο έχει να αλλάξει τη σημερινή δαιδαλώδη κατάσταση στη δημόσια διοίκηση και θα αφορά δομές, νόμους και ανθρώπινο δυναμικό, παρουσίασε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 16:07

Υπολογιστές που... μπλοφάρουν

Το ένα μετά το άλλο πέφτουν τα «κάστρα» της ανθρώπινης νοημοσύνης και στο μέλλον καλά θα έκαναν τα καζίνο να απαγορεύσουν την πρόσβαση όχι μόνο στους ανηλίκους, αλλά

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 16:04

Ο εχθρός είναι η εικόνα του εχθρού

Είναι υπερβολικά δύσκολο να βρει κανείς τα κατάλληλα λόγια για τη φρίκη που προκαλεί το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και να βρει απάντηση στο «γιατί» αυτή η ανόητη βία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 15:59

Ζ. Μ. Λεπέν: «Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Charlie»

«Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Σαρλί» δήλωσε σήμερα ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν- Μαρί Λεπέν, απορρίπτοντας το σύνθημα που έχει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos