Σαντορίνη: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα, ηρέμησαν οι σεισμοί -Τρία στοιχεία ερευνούν οι ειδικοί
Σαντορίνη: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα, ηρέμησαν οι σεισμοί -Τρία στοιχεία ερευνούν 
 27.02.2025 09:43
Πάρος: «Μουσικοχορευτικά» γυρίσματα top μαγειρικής εκπομπής στο λιμανάκι της Νάουσας (Βίντεο)
Πάρος: «Μουσικοχορευτικά» γυρίσματα top μαγειρικής εκπομπής στο λιμανάκι της Νάουσας (Βίντεο)
 26.02.2025 19:42
Πάρος: Αποκριάτικα δρώμενα, έθιμα και χοροί – Μια μεγάλη εκδήλωση που «πάντρεψε» την Πάρο με παραδόσεις του Ελληνισμού (Βίντεο)
Πάρος: Αποκριάτικα δρώμενα, έθιμα και χοροί – Μια μεγάλη εκδήλωση που «πάντρεψε» 
 26.02.2025 18:54
Πάρος: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Λογοδοσίας
Πάρος: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Λογοδοσίας
 26.02.2025 17:28
Έκτακτη Ανακοίνωση για νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης που εμπλέκουν το Δήμο Πάρου
Έκτακτη Ανακοίνωση για νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης που εμπλέκουν το Δήμο Πάρου
 26.02.2025 17:27

24ωρη Ενημέρωση

 as parou new 330x250 22

24ωρη Ενημέρωση

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

Ροή Ειδήσεων

polyxronakos

cavo doro 22

diagonismos paros 22

xaniotis gallika

save banner 01

 poleitai

WEBTV

Να σταματήσει ο Γολγοθάς των εργαζομέων του Νωρίου της Σύρου

12 Απριλίου 2014 14:02
9365 φορές

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτητς, ο χωρικός

 Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και το σύνολο του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»  παρακολουθούν με αγωνία και έντονο ενδιαφέρον τις δυσμενείς εξελίξεις στο ναυπηγείο του Νεωρίου της Σύρου.

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι του Νεωρίου ζουν το δικό τους «Γολγοθά». Είναι στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει ο τόπος. Η εργασιακή ανασφάλεια και η φτώχεια σε συνδυασμό με το αβέβαιο μέλλον δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους ίδιους και στις οικογένειές τους και θέτουν σε δοκιμασία την κοινωνική συνοχή της Σύρου.

Σ' αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι να δείξουν ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Οι εργαζόμενοι του Νεωρίου έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή. Οφείλουν όλοι να τους σεβαστούν και να κινηθούν με βάση τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.

Καλούμε:

-   τη διοίκηση του ναυπηγείου του Νεωρίου (ενόψει μάλιστα και του Δ.Σ. των μετόχων τη Μ. Δευτέρα 14/4/2014) να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε να ικανοποιήσει τις δίκαιες απαιτήσεις των εργαζομένων και να τους καταβάλει τα οφειλόμενα.

- τους εργαζόμενους σε διαρκή επαγρύπνηση, ψυχραιμία  και ενότητα.

- την κυβέρνηση και τους «πρωτεύθυνους» πολίτες των Κυκλάδων να αναλάβουν πρωτοβουλίες στήριξης του μοναδικού περιφερειακού ναυπηγείου της χώρας και της μοναδικής βαριάς βιομηχανίας του Νοτίου Αιγαίου.

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζομένους του Νεωρίου και στηρίζει κάθε ειλικρινή πρωτοβουλία που στόχο θα έχει τη βιωσιμότητα του ναυπηγείου.

Δεν σιωπούμε, δεν βάζουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί». Απαιτείται λύση τώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

LIFESTYLE

ktel parou

taxi paros

ktel deep blue

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos