Ξεκίνησε το μπάσκετ...!

08 Οκτωβρίου 2011 17:35 van
4854 φορές

Καλό σας μεσημέρι!

Καιρό είχαμε να τα πούμε, με την προηγούμενη αγωνιστική να ήταν η πρώτη «καλή»! Αν μάλιστα είχε επαληθευτεί και ο άσος της ΑΤΛΕΤΙΚΟ τότε το κέρδος θα ήταν ιδιαιτέρως μεγάλο. Όμως ας μην είμαστε πλεονέκτες, ακόμα κι έτσι τα πράγματα ήταν μία χαρά!

Το σημερινό πρόγραμμα από πλευράς ποδοσφαίρου δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Τα πρωταθλήματα δεν είναι του γούστου μου, οπότε θα επικεντρωθώ στο μπάσκετ, όπου όλο το χειμώνα θα έχει την τιμητική του. Κατανοώ ότι πολύς κόσμος δεν γουστάρει να ποντάρει στο συγκεκριμένο σπορ, μιας και αυτό το παιχνίδι με το χάντικαπ είναι λίγο «δυσνόητο». Εμένα πάλι μου αρέσει και μάλιστα πολύ! Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή μπασκετική σαιζόν και κυρίως επικερδή!

Τέρμα οι πρόλογοι, πάμε κατευθείαν στη δράση...

Στην Ιταλία η ΣΙΕΝΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, η ΤΕΡΑΜΟ όμως φέτος δείχνει ενισχυμένη και δεν θα είναι η περσινός «σάκος του μποξ». Άλλωστε στην έδρα της πάντα τα πολέμαγε τα παιχνίδια της. Το χάντικαπ στους 11.5 πόντους δεν είναι μικρό και δεν με επηρεάζει ότι έξω δίνεται ελαφρώς μεγαλύτερο. Πάσο.

Στην Ισπανία η ΚΑΧΑ παίρνει αρκετό παιχνίδι, με το χάντικαπ να ανεβαίνει πάνω από τους 10 πόντους. Εδώ το έχουμε πιο χαμηλά, όμως αυτό δεν με τρελαίνει. Η ΚΑΧΑ ΣΕΒΙΛΛΗ είναι καλή ομάδα και δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι θα διαλυθεί στη Βιτόρια...

Στη ΓΑΛΛΙΑ τα πράγματα πάντα είναι ρευστά, μιας και μιλάμε για το πλέον απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Πολύς ντόρος έχει γίνει στο ματς της ΡΟΑΝ, όπου στην Ευρώπη οι εταιρίες βγήκαν δίνοντας ως φαβορί τους φιλοξενούμενους. Μόνο που υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια την οποία δεν είχαν λάβει υπόψη τους (σε αντίθεση με τη δική μας εταιρία στοιχημάτων), ο παικταράς ο Πάρκερ σήμερα δεν θα αγωνιστεί!! Τι σημαίνει αυτό; Πως η πανίσχυρη έδρα της ΡΟΑΝ έχει τον πρώτο λόγο! Βλέπω ότι κι εδώ άλλαξαν το χάντικαπ, δίνοντας πλέον οριακό φαβορί την ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ. Μάλιστα, αυτό είναι μάλλον καλό για εμένα.

Η ΣΑΛΟΝ έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στη χώρα και μπορεί να προέρχεται από ένα οδυνηρό αποκλεισμό από το ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ μεσοβδόμαδα, μπορεί όμως να επανακάμψει. Η ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ έχει μεγάλη ποιότητα, αίσθηση μου όμως είναι ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη.

Το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ φέτος θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την περσινή απογοητευτική σαιζόν. Η ΣΟΛΕ όμως δείχνει πιο έτοιμη....

Η ΛΕ ΜΑΝ στην έδρα της ποτέ δεν ήταν και η πλέον αξιόπιστη ομάδα. Η ΝΑΝΤΕΡ στα φιλικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το χάντικαπ δεν είναι μικρό. Έξω μάλιστα μπορεί να το βρει κανείς και πιο ψηλά...

Στη Γερμανία έχουμε παιχνίδια για τη δεύτερη αγωνιστική και μπορούμε να έχουμε μία λίγο πιο σαφή εικόνα.

Η ΜΠΑΓΕΡΝ ξεκίνησε τη σαιζόν αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, μόνο που τα πάντα φαίνονται στο παρκέ κι εκεί οι κόκκινοι του Μπάουερμαν θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο. Η ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ είναι πιο έμπειρη...

Η ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ θα κάνει πολλές «κηδείες φέτος» και στον ΟΠΑΠ ακόμα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Στο εξωτερικό η νεοφώτιστη παίζεται ως φαβορί και αυτό είναι το σωστό.

Η ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη σαφώς ανέτοιμη ΓΚΕΤΙΓΚΕΝ. Το «μαξιλαράκι» των 2 πόντων που έχει μαζί της μου κάνει.

Η ΟΛΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ θα κερδίσει εύκολα το παιχνίδι της, όμως τόσο μεγάλα χάντικαπ στη χώρα αυτή παίζω μόνο υπέρ της ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ. Αυτό θα το αφήσω στην ηρεμία του.

Ελαφρύ προβάδισμα για την νίκη πιστεύω πως έχει η ΟΥΛΜ, μιας και οι παίκτες της ΑΡΤΛΑΝΤ δείχνουν να νιώθουν λίγο βαριά τα πόδια τους.

Δεν κατανοώ γιατί η αποδυναμωμένη και γεμάτη απουσίες ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ δίνεται φαβορί στην αναμέτρηση, με την πολύ δυνατή εντός έδρας ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ...

Αλλά για να κάνουμε μία σούμα:

Από νίκες: ΣΟΛΕ- ΡΟΑΝ- ΣΑΛΟΝ- ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΣΕΝΤ ΟΛΙΒΕΡ)- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΟΥΛΜ.

Μπορεί κανείς αν θέλει να τις βάλει σε ένα σύστημα.

Από χάντικαπ:

ΡΟΑΝ +0.5

ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ +2.5

ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ +1.5

Τριάδα ΟΠΑΠ: ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΡΑΟΥΣΝΣΒΑΪΚ.

Για τους πιο «άπληστους», τέταρτο παιχνίδι η ΡΟΑΝ.

Συνδυαστικό δελτίο στο εξωτερικό:

ΣΑΛΟΝ νίκη (στο 1.55)

ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ +2.5 (στο 1.90)

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ +8.5 πόντους (σε απόδοση 1,71)

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ +5,5 (σε απόδοση 1.44)

ΟΥΛΜ +5.5 (σε απόδοση 1.44)

Η πεντάδα δίνει 10.58

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 15:08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos