×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 - Psts.gr
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 23:37

Θάνατος 82χρονης λουομένης στη Σίφνο

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καμάρες στη Σίφνο, 82χρονη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, κατόπιν διενεργηθέντος ελέγχου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μήλου στην περιοχή Παλαιοχώρι,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 θα συνεδρίασει το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: «Το ξήλωμα της Τεχνικό-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης άρχισε και είναι μόνο η αρχή»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσκρουση φορτηγού οχήματος σε μπαλκόνι στην Παροικία Πάρου χθές το βράδυ 11/07

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μετά από τέσσερις περίπου ημέρες παραμονής του εν λόγω οχήματος που βλέπετε στη φωτογραφία στο χώρο του ΚΤΕΛ Παροικίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθετήθηκε στο λιμάνι Παροικίας σε ένα διαμορφωμένο χώρο ένα σύστημα εικοσιτετράωρης ηλεκτρονικής ενημέρωσης που αφορά τουριστικές πληροφορίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος στα πλαίσια της υλοποίησης του 2ου Εμπορικού - Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πάρου, 2ου Summer Shopping Festival, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την ηχητική υποστήριξη στο φεστιβάλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίστηκε χθες για δεύτερη ημέρα η μετάδοση του αρχειακού -από τη βαθιά κατάψυξη- προγράμματος της μεταβατικής δημόσιας τηλεόρασης, που διατήρησε την επωνυμία «ΔΤ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos