×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Καλούνται τα μέλη του Συντονιστικού για την υγεία σε συνεδρίαση  την Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τις πρώτες έξι ημέρες του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου προσδιορίζεται η επόμενη συνάντηση της ολομέλειας του Συντονιστικού.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσβαση από την κατοικία στο διαδίκτυο 6 στους 10 Έλληνες. Από την Ελληνική ΣτατιστικήΑρχήανακοινώνονται στοιχεία για το βαθμόχρήσηςτων νέων τεχνολογιών από τα νοικοκυριά και τα μέλη τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σας καλεί την Κυριακή 9/3/2014 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης να γιορτάσουμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη χθες (05-03-2014) το μεσημέρι στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 52χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και παράνομη οπλοκατοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση καταγράφεται και το μήνα Φεβρουάριο του 2014

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έξι παιχνίδια συνεχίζονται σήμερα 6 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου 2014 τα πρωταθλήματα βόλεϊ Κυκλάδων. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το θεατρικό έργο «Η παρεξήγηση» του Αλμπέρ Καμύ, υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑΠ, θα ανέβει στον Δημοτικό Χώρο Τεχνών (Κτήριο Δημητρακόπουλου) στην Παλαιά Αγορά Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης Ενεργών Πολιτών - Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη, καθώς και όλους τους Πολίτες της Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos