Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά.του νομού Κυκλάδων θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μία ακόμη φορά, την έβδομη κατά σειρά, αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο πίνακες συμβολικής σημασίας που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, η Περιφέρεια τίμησε τον Πολιτικό και Θρησκευτικό Ηγέτη της Χώρας μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι η 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους τρεις εκπροσώπους μας να πέφτουν εκ νέου στη... μάχη. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βέλγιο από τη Σταντάρ, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καραμπάγκ κι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αστάνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρέστη στην τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου σε επίτιμους δημότες Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

« Ένταξη σε μητρώο εργοληπτών (εταιρειών - φυσικών προσώπων) για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή, στην περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Πάρου ( Δήμοι Πάρου & Αντιπάρου ) για το χρονικό διάστημα έως 31/12/2017».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για θέματα ΟΑΕΔ, είναι καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08:00 – 11:00. Το γραφείο της Ανταποκρίτριας ΟΑΕΔ του Δήμου μας, κας Φλώρας Χρύσου, στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα Απολλωνίας (κτίριο Δημοτικού Συμβουλίου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση χρηματοδότησης, για την υλοποίηση τους μέσα από το ΕΣΠΑ 2014-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο διετής κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς ολοκληρώνεται, σημαδεύεται από τις μεγαλύτερες ιστορικά αρνητικές ανατροπές στην αγορά εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos